FAQ

Wat is Marketing Intelligence?

Een online omgeving die gebruikers helpt om meer en betere marketing-skills te leren, om zo hun persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. Met als uitgangspunt: Wat wilt u vandaag leren? Gekozen is voor een thematische aanpak van onderwerpen, en een uitgebreide en heldere zoekstructuur. In Marketing Intelligence vindt u over belangrijke marketingvraagstukken onderzoek, tips en oplossingen, stappenplannen, praktijkcases, checklisten, maar ook rekenmodellen, voorbeeldbriefingen en andere tools. De onderwerpen beslaan het hele marketing- en communicatiegebied, van neuro- tot contentmarketing, van merkenbeleid tot conversie en accountability, van huisstijl tot data analytics, juridische vraagstukken, arbeidsmarktcommunicatie, maar ook persoonlijke vaardigheden.

Voor wie is Intelligence bedoeld?

De website is bedoeld voor zowel beginnende als ervaren marketingprofessionals, voor zowel docenten als studenten.

Wat krijg ik precies?

U krijgt toegang tot de besloten internetsite, en wekelijks ontvangt u een e-mail met nieuwe artikelen, video’s tips en onderzoek over relevante marketingonderwerpen. In Marketing Intelligence vindt u over alle belangrijke marketingvraagstukken informatie in de vorm van achtergronden, tips en oplossingen, stappenplannen, praktijkcases, checklisten, rekenmodellen, voorbeeldbriefingen en andere tools.

Wat is er gebeurd met MarketingResearchbase en MarketingMax?

Marketing Intelligence is de nieuwe en verbeterde versie van deze 2 kennisbanken. Abonnees van MarketingResearchbase vinden er nog steeds relevante onderzoeken en marketingdata, abonnees van MarketingMax kunnen nog steeds zoeken op how-to artikelen, briefings en praktische oplossingen. De site bevat vanaf nu nog meer (wetenschappelijk) onderzoek, how-to artikelen, video’s en actuele cases. Daarnaast hebben we de site een stuk gebruiksvriendelijker en toegankelijker gemaakt, en u ontvangt wekelijks een e-mailupdate met een overzicht van de meest recente artikelen.

Wat is de toegevoegde waarde van Marketing Intelligence ten opzichte van Marketingonline.nl?

Marketingonline.nl houdt u op de hoogte van al het marketingnieuws. Intelligence biedt kennis en input voor je dagelijkse werk: praktische handvatten om direct aan de slag te gaan. Heel veel onderzoeken, how-to artikelen, cases, stappenplannen, briefings, abstracts uit marketingboeken en wetenschappelijke publicaties.

Wat krijg ik als ik Marketing Intelligence bestel en wat betaal ik daarvoor?

U krijgt toegang tot de besloten internetsite, ontvangt iedere week een e-mail met nieuwe artikelen, video’s, tips en onderzoek over relevante marketingonderwerpen. Een abonnement kost 399 euro per jaar. Het bedrag is exclusief BTW en wordt jaarlijks gefactureerd. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie: 020-2251501

Kunnen meerdere mensen gebruikmaken van 1 abonnement?

Het abonnement en de bijhorende gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. We bieden bedrijfsabonnementen voor abonnees die meerdere exemplaren afnemen. Bel onze klantenservice voor meer informatie: 020-2251501 of mail: klantenservice@adformatie.nl

Wie maken Marketing Intelligence?

De redactie schrijft, verzamelt en redigeert actuele informatie en zorgt dat je continue over een complete informatievoorziening beschikt. Marketing Intelligence heeft daarnaast een advies- en redactieraad, met daarin professionals uit het bedrijfsleven en de marketingwetenschap. En we werken samen met meerdere contentpartners, zoals opleidingen en universiteiten, adviesbureaus, freelance auteurs en bedrijven. Boekenauteurs leveren kennisblogs. De website wordt permanent geupdate en uitgebreid met nieuwe onderzoeken, tools en stappenplannen, best practices en cases.

Kan ik zelf een bijdrage leveren?

Jazeker. Wij nodigen regelmatig vakspecialisten uit om bij te dragen aan de content op dit platform. 1 van de doelen van Marketing Intelligence is immers om praktische ervaringen en kennis te delen over issues en trends in marketing. Ons motto: van marketingprofs, voor marketingprofs. Dat kan in de vorm van een achtergrondartikel of een case, kennisblog, presentatie (slideshare plus transscript), een video (ondersteund door een korte introductie) of een whitepaper. Voor meer informatie (bijvoorbeeld over de auteurshandleiding en de redactieformule): neem contact op met de redactie.

Ik mis een onderwerp op deze site

We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk actuele en relevante onderwerpen op deze site terug te laten komen. Staat uw onderwerp er toch niet tussen, of bent u op zoek naar aanvullende informatie? Laat het ons weten en wij zorgen dat deze content zo snel mogelijk wordt toegevoegd. Geef uw suggestie hier door.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt

Bel dan naar onze klantenservice: 020-2251501, of mail: klantenservice@adformatie.nl.

Waarom werkt mijn inlogcode niet?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw code niet werkt. Er kan iets met uw abonnement zijn. Bel dan naar onze klantenservice: 020-2251501, of mail: klantenservice@adformatie.nl. Mail technische vragen naar intelligence@adfogroep.nl.

Mijn vraag staat er niet bij.

Staat uw vraag er niet bij? Stel ‘m dan per e-mail: intelligence@adfogroep.nl. We geven u zo snel mogelijk antwoord.